UUSI TUOTE – SILEN SPACE

Silen modulaariset hiljaiset huoneet avoimille tiloille.

SILEN modulaarinen konsepti mahdollistaa huoneen koon muuttamisen aina kun tarvitset. Lisäämällä Space2-moduuleja voit nopeasti luoda 4 ja 6 henkilön tiloja. Tiloissa on piilotetut pyörät ja säädettävät jalat, jotka tekevät niistä kevyesti liikkuvia ja helposti siirrettäviä. Moduulit voidaan kiinnittää ja irrottaa nopeasti ja yksinkertaisesti.

Erittäin hiljainen ilmankiertojärjestelmä takaa tuoreen ilmapiirin pidempään puheluihin, keskusteluihin ja kokouksiin. Silen tuotteet noudattaa Plug and Play -periaatetta – kaikki järjestelmät ovat käyttövalmiita heti asennuksen jälkeen. Voit hankkia Silen Space tuotteet vakioitu huonekaluilla tai ilman. Ulkopaneelit on valmistettu kestävistä laminoiduista pinnoista, joista on saatavissa 3 standardin ja 29 erikoisväriä.

Silen tuotteiden huoltosopimus takaa jopa 5 vuoden takuun.

Tutustu lisää osoitteessa: www.silenspace.com

Kommenteeri

Teie e-posti aadressi ei avalikustata.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>